Hopp over HOvedinfo

Medisinstudenter sitter ved et bord og tar notater

Intensivkurs 2020

Før opptaksprøvene arrangerer vi helge-intensivkurs i biologi, kjemi og medisinsk fagterminologi. Kursene holdes på Bjørknes Høyskole i Oslo fra lørdag til søndager ca kl. 09:00-17:00 i forkant av begge rundene med opptaksprøver. På denne siden ser du hvilke kurs som tilbys som forberedelse til opptaksprøver og studier i Sentral-Europa 2020.

Husk også:

Registrer deg for å motta viktig informasjon
Meld deg på intensivkursene her
Kom på drop-in veiledning tirsdager og torsdager fra kl 13-15
Delta på infomøter gjennom webinar
Les mer om opptaksprøver

Søk intensivkurs nå
Hopp over Navn på seksjon

Første kursrunde- vinter 2020

Andre kursrunde -vår 2020

COVID-19

På grunn av koronavirus og fare for smittespredning er vårens kurs dessverre avlyst. Vi har et alternativ tilbud til de som ønsker det, nemlig tilgang til kursmateriell til redusert pris. Send en mail til medisin@bhioslo.no for mer informasjon eller bruk søknadsskjema.

Hopp over slogan

Intensivkurs er tidligere studenters beste tips for å forberede seg til helsefaglige studier i Sentral-Europa

Les om de ulike kursene her: