Hopp over Slogan

20 års erfaring med utenlandsstudier

Medisin - veterinærmedisin - odontologi / Ungarn - Tsjekkia - Slovakia - Polen

Hopp over

Koronastatus: Alle opptaksprøver blir avholdt, men på digitale plattformer. Mer informasjon under hver opptaksprøve. Vi vet ikke hvordan studiestarten til høsten er i Sentral Europa, men vi fortsetter som normalt inntil videre – og alle universiteter jobber med å få til gode digitale løsninger. Vi holder dere fortløpende oppdatert.

Hopp over Hva tilbyr vi?

Ønsker du å studere medisin, veterinærmedisin eller odontologi?

Vi samarbeider med universiteter i flere land i Sentral Europa, og har hjulpet tusenvis av studenter inn på sitt drømmestudie i over 20 år.
Det er mye å sette seg inn i når man skal søke studieplass i utlandet, vi hjelper til med hele den prosessen og er mellomleddet mellom søker og universitet. Det ligger mye trygghet i å forholde seg til erfarne norske studierådgivere som har sendt studenter til utlandet i en årrekke. Vi har alltid oppdatert informasjon og koordinerer alt som har med søknadsprosess å gjøre, slik at våre søkere kan bruke sin tid til å forberede seg godt til opptaksprøver og på sikt studier i Sentral Europa.

Hva hjelper vi med?

  • gratis rådgivning i Oslo / på nett (webinar) / på telefon / på Facebook
  • oppfølging fra A -Å
  • søknadshjelp
  • holder opptaksprøver i våre lokaler i Oslo
  • tilgjengelig for søkere på telefon og facebook alle hverdager
  • forberedelseskurs i biologi, kjemi og medisinsk fagterminologi
  • setter søker i kontakt med andre i samme situasjon og medisinstudenter ved de ulike universitetene
  • avreisetreff
  • Servicesenter – vi hjelper deg med å printe, kopierer, stemple og holde orden på viktige dokumenter
Hopp over infofelt

HVA ER HELSEFAGLIGE STUDIER I SENTRAL-EUROPA?

Norge sender nesten like mange medisinstudenter til utlandet som vi har studieplasser i Norge. Gjennom oss kan du ta medisin- veterinær- og tannlegestudier ved anerkjente universiteter i Ungarn, Tsjekkia, Slovakia og Polen. For å komme inn må du bestå opptakspøver som vi arrangerer i Oslo i februar/mars og mai/juni hvert år. Vi tilbyr også intensivkurs som forberedelse i forkant av opptaksprøvene.

Selv om det som regel ikke er fagkrav for å komme inn på universitetene, må du likevel ha gode kunnskaper innen emnene biologi og kjemi (og fysikk eller matte om man søker til Tsjekkia), for å bestå opptaksprøven. Gode kunnskaper innen realfag vil komme godt med på studiene også, så det er ikke kun for opptaksprøvene du trenger disse.
Vi anbefaler med andre ord at du har biologi, kjemi og fysikk fra videregående skole. Du må ha vitnemål fra vgs. før du kan starte med studiene i utlandet (du kan altså søke mens du fortsatt går på vgs. eller tar opp fag). Søknadsskjema åpner 2. januar!

Personvern og cookies